Spring naar de inhoud

Wie zijn wij?

Bij Nicalunchyourway combineren we passie voor voeding met de kunst van smaak. Wij serveren niet zomaar maaltijden, maar gezonde culinaire ervaringen. Ontdek, geniet en voel je thuis in onze gemeenschap!

Ons verhaal

“Ik ben Nicoletta, een 19-jarige voedingsliefhebber. Mijn passie heeft me altijd gedreven om te zoeken naar het ideale gezonde voedsel dat nog ontbrak in de wereld. En nu heb ik het ontdekt! Welkom bij onze unieke saladebar, waar je kunt duiken in de wereld van verse ingrediënten om je perfecte salade te creëren. En dat is niet alles. Trakteer jezelf op een ambachtelijk broodje of een knapperige bagel. En wanneer de klok 4 slaat, nodigen wij je uit voor een verrukkelijke smoothie, een aromatische koffie, een kalmerende matcha of onze speciaal geselecteerde gezonde en onbewerkte snacks. Ontdek, proef en geniet!”

Bij ons staat kwaliteit centraal, en elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd op versheid en voedingswaarde. Ervaar de symfonie van smaken in elke hap, terwijl je weet dat je je lichaam trakteert op het beste van wat de natuur te bieden heeft. Onze gezellige sfeer en vriendelijke bediening zorgen ervoor dat elke maaltijd niet alleen een voedingservaring, maar ook een moment van ontspanning en plezier is. En voor de avonturiers onder ons? We introduceren regelmatig nieuwe en spannende combinaties in ons menu om je smaakpapillen te blijven verrassen. Bij Nicalunchyourway gaat het om méér dan eten; het is een culinaire reis die je steeds opnieuw wilt beleven.

“Nicoletta opende sinds vorig weekend haar eigen lunchzaak met veel enthousiasme. Hier kun je terecht voor verse salades, broodjes en bagels. Wij geven volledige steun aan jongeren met bruisende ideeën, enthousiasme en lef om te ondernemen. Héél erg veel succes gewenst, Nicoletta!💪🏻

Bart tommelein

nl_BEDutch